Open Huis Blokland Metaalbewerking levert 18.000 euro op voor KiKa

03-12-2016 - Hardinxveld-Giessendam

Open Huis Blokland Metaalbewerking levert 18.000 euro op voor KiKa

Het Open Huis dat Blokland Metaalbewerking organiseerde om de opening van de tweede locatie te vieren, heeft 18.000 euro opgeleverd voor KiKa, de stichting Kinderen Kankervrij. Op 2 december overhandigde algemeen directeur Jan Willem Blokland de cheque aan KiKa-ambassadeur Rien Schimmel.

“We zijn supertrots op onze nieuwe, tweede locatie aan de Smederij in Hardinxveld-Giessendam”, aldus Jan Willem Blokland. “Dat wilden we graag delen met de buitenwacht. Op vrijdag 11 november waren onze klanten en relaties te gast. Een dag later was het de beurt aan familieleden en vrienden van onze medewerkers én natuurlijk onze dorpsgenoten.” In totaal namen meer dan 2.500 mensen een kijkje achter de schermen bij de machinefabriek en de plaatbewerking.

“In plaats van cadeaus hebben we de mensen gevraagd om een donatie aan KiKa te doen, die we daarna aangevuld hebben tot dit bedrag. Ontzettend veel dank aan iedereen die eraan heeft bijgedragen.” Een mening die van harte werd gedeeld door Rien Schimmel. “Echt een prachtig geschenk, dat we goed kunnen gebruiken om onze doelstelling te bereiken om 95 procent van kinderen die kanker krijgen, te genezen.”

— einde —

Fotobijschrift
Jan Willem Blokland (l) en Rien Schimmel (r)

Meer informatie:
Havana Orange
Rick van de Weg
06 557 202 91

Bekijk andere publicaties