Opnieuw december-actietarief van 2,50 euro per dag in Q-Park Bolwerk in Gouda

06-12-2016 - Maastricht

Net als vorig jaar kan er in december bij Q-Park Bolwerk voor slechts 2,50 euro per dag geparkeerd worden. Dit tarief geldt alleen voor wie online een parkeerticket koopt.

“Gouda heeft een bijzonder gezellige binnenstad, die zeker in deze feestmaand een bezoek meer dan waard is”, aldus Mark van Haasteren, Algemeen Directeur Q-Park Nederland. “Q-Park Bolwerk, aan de westkant van het stadshart is daar dan het perfecte startpunt voor. En met het speciale actietarief is het in december ook nog eens verreweg de goedkoopste locatie om uw auto te parkeren.”

De actie was vorig jaar bedoeld als felicitatie aan Gouda voor het winnen van de prijs als ‘Beste middelgrote binnenstad 2015-2018’. Vanwege het overweldigende succes wordt de actie dit jaar herhaald. De dagkaarten kunnen eenvoudig online worden aangeschaft via: www.q-park.nl/dagkaartgouda.

Over Q-Park
Q-Park is één van de grootste Europese parkeerdienstverleners met sterke marktposities in Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Ierland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland. Q-Park is een erkend kwaliteitsleider op het gebied van parkeren. Haar portfolio omvat zo’n 835.000 parkeerplaatsen verdeeld over 6.195 parkeerfaciliteiten in eigendom, exploitatie, beheer of een combinatie daarvan.

Q-Park Nederland telt 260 parkeerfaciliteiten, waaronder 97 P+R terreinen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Q-Park Nederland
Mark van Haasteren
Algemeen Directeur Q-Park Nederland
043-329 58 58

Bekijk andere publicaties