Pak die Bluetooth-speaker maar in!

16-05-2017 - Rotterdam

Teufel komt met praktische tassen voor de Bluetooth-speakers BAMSTER, BAMSTER PRO, BOOMSTER en ROCKSTER

Of je nu naar het strand gaat, een gezellige picknick in het park organiseert of met vrienden een van de tientallen Nederlandse festivals bezoekt: binnenkort kunnen we door de stijgende temperaturen weer lekker naar buiten! Door de nieuwe tassencollectie van Teufel kunnen de Bluetooth-speakers BAMSTER, BAMSTER PRO en BOOMSTER altijd met je mee. De robuuste en stoere tassen BAM BAG, BAM BAG PRO en BOOM BAG bieden jouw draagbare speaker die bescherming die hij verdient. Ook voor de ROCKSTER, de grootste en ‘luidste’ Bluetooth-luidspreker in het assortiment, is er met de ROCKSTER PROTECTOR een passende tas op de markt.

Links:

Alle Bluetooth-luidsprekers in de webshop
BAM BAG & BAMSTER (beeldmateriaal) | BAM BAG PRO & BAMSTER PRO (beeldmateriaal)
BOOM BAG & BOOMSTER (beeldmateriaal)
ROCKSTER PROTECTOR & ROCKSTER (beeldmateriaal)

De feiten op een rijtje:
– BAM BAG voor de BAMSTER, een gewatteerde tas met karabiner. Adviesprijs €19,99 
– BAM BAG PRO voor de BAMSTER PRO, een hoogwaardige tas met grote straps. Adviesprijs €29,99 
– BOOM BAG voor de BOOMSTER, een veelzijdige tas met verstelbare draagriem en een solide bodembescherming tegen vochtigheid, een opklapbare voorkant voor het beste geluid en ook zonder luidspreker perfect te gebruiken. Adviesprijs €49,99
– ROCKSTER PROTECTION voor de ROCKSTER, beschermt Teufels grootste en luidste Bluetooth-luidspreker. Adviesprijs €49,99 

Tot en met 24 mei krijg je bij aanschaf van een BAMSTER, BAMSTER PRO, BOOMSTER of ROCKSTER via teufelaudio.nl een passende tas cadeau.

Draagbare muziek on tour
De matchende tassen beschermen de luidsprekers BAMSTER, BAMSTER PRO en BOOMSTER optimaal tegen stoten en viezigheid. Alle drie tassen zijn zo ontworpen dat de Bluetooth-speakers ook in hun beschermhoes binnen no-time muziek kunnen afspelen. Open de rits, vouw hem op en je bent klaar.

Optimale bescherming
Met de ROCKSTER PROTECTOR bescherm je ook de grootste en luidste Bluetooth-speaker van Teufel in een handomdraai. Met de ROCKSTER PROTECTOR bescherm je ook de grootste en luidste bluetooth speaker van Teufel in een handomdraai. Met de vochtwerende hoes hoef je niet bang te zijn voor een onverwachte Hollandse bui en bij aanhoudende regen laat hij zich gemakkelijk, veilig én droog vervoeren.

Bekijk andere publicaties