Papa, ons grote voorbeeld

07-06-2017 - Rotterdam

Vaders, ze zijn er in alle soorten en maten. Maar een ding staat vast: papa is het grote voorbeeld. Op zondag 18 juni is het weer Vaderdag, de uitgelezen kans om hem eens in het zonnetje zetten. Nutcase heeft een cadeau waar zowel vader als kind plezier van hebben.

Onder het mom van goed voorbeeld doet goed volgen, introduceert Nutcase matchende helmen voor jong en oud! Van stoere prints tot een kleurige dessins, waardoor papa met Vaderdag (en alle ander dagen van het jaar) veilig met de kleintjes op de fiets kan stappen.

Een voor jou en een voor mij

Voor iedere levensfase is er een ruime keuze aan modellen voor jongens en meisjes, vaders en moeders, allen gecertificeerd volgens de nieuwe veiligheidsnormen. De Baby Nutty is speciaal ontworpen voor de kleinsten vanaf 6 maanden, de Little Nutty is voor kleuters en de opvolgende Street-helm komt in drie maten: Small (52-56cm), Medium (56-60cm) of Large (60-64cm). Alle helmen bieden maximale zekerheid en een aangenaam draagcomfort. De 360 graden-reflectie reflectoren op het draaimechanisme, op de logo’s, de voor- en achterkant én de riem onder de kin zorgen ervoor dat kinderen ook in het donker goed zichtbaar zijn.

Voor de vaders zijn er de matchende Street-helmen met hippe designs voor elke unieke persoonlijkheid. De helm heeft een soepel gevormde buitenschaal, licht gewicht en uitgebreidere ventilatie. Voor de wat stoerdere papa’s is er de sportief ontworpen Tracer-helm. Deze helm is zeer licht en is perfect voor woon-werkverkeer of fijne fietstochtjes met het hele gezin. De Metroride is de ultra lichte en trendy stadshelm met extra grote openingen voor de betere ventilatie.

Wacht nu niet langer en vind je match op: http://nl.nutcasehelmets.com. De helmen zijn beschikbaar bij één van de vele verkooppunten (http://nl.nutcasehelmets.com/find-a-retailer/).

Bekijk andere publicaties