Persbericht: “Rowenta opent shop-in-shop in hartje Rotterdam”

18-11-2021 - Veenendaal

Rowenta, onderdeel van Groupe SEB en toonaangevend merk op het gebied van onder meer stofzuigers voor thuisgebruik, heeft vandaag de deuren van zijn shop-in-shop in Rotterdam officieel geopend. Na een grondige renovatie van de MediaMarkt op het Binnenwegplein krijgen tientallen merken binnen de segmenten van onder meer witgoed, consumentenelektronica en huishoudelijke apparatuur nu de gelegenheid om hun assortiment op een meer persoonlijke manier aan de bezoekers van de MediaMarkt te presenteren. Rowenta is een van de merken binnen dit gloednieuwe shop-in-shopconcept.

“MediaMarkt Rotterdam Tech Village is hiermee wereldwijd de tweede locatie waar een dergelijk shop-in-shopconcept wordt gelanceerd”, zegt Julien Oltra, Product Manager Home Cleaning en Home Comfort van Groupe SEB. “Na Milaan kunnen bezoekers nu ook in Rotterdam beter kennismaken met ons assortiment en producten in onze shop ervaren. Onze shop-in-shop bij de MediaMarkt is een ideale manier om potentiële klanten advies te geven welk type stofzuiger het beste past bij zijn of haar persoonlijke situatie.”

‘Thuis steeds belangrijker’
Op dit moment breidt Rowenta in een hoog tempo de naamsbekendheid uit op de Nederlandse markt. “Je huis veranderen in een ‘thuis’ is met name ten tijde van de pandemie steeds belangrijker geworden”, stelt Oltra. “Onze producten, maar ook die van andere aanbieders van huishoudelijke apparatuur, helpen je hierbij. Schone lucht, weinig stof en een opgeruimde werkomgeving: tijdens de pandemie besteden we met z’n allen steeds meer zorg en aandacht aan het huishouden. Ons huis is nu door het vele thuiswerken immers een plek geworden met meerdere doeleinden.”

Bekijk andere publicaties