Persbericht VanWonen: ‘Hoogtepunt voor Zwols nieuwbouwproject’

06-03-2018 - Zwolle

Op maandag 5 maart is het hoogste punt bereikt van de bouw van het Zwolse nieuwbouwproject Hartelust in Vrij Werkeren (Stadshagen). In aanwezigheid van wethouder René de Heer, toekomstige bewoners, aannemer Plegt-Vos en VanWonen Vastgoedontwikkeling werd dit hoogtepunt op knallende en muzikale wijze gevierd.

Wijk- en projectwethouder René de Heer: “Met dit project komt de realisatie van de buurt Vrij Werkeren een flinke stap dichterbij. Het wordt een fijne en rustige buurt, zonder doorgaand verkeer en waar buurtgenoten elkaar makkelijk kunnen ontmoeten.”

Volgens Alfred Bolks, algemeen directeur VanWonen, is Hartelust een typisch VanWonen project. “In dit project hadden bewoners een breed scala aan keuzemogelijkheden. Daarmee konden zij hun woning geheel naar eigen wens indelen en laten afwerken. Tot en met de kleur van de dakpan aan toe.”

Het nieuwbouwproject Hartelust bestaat uit 32 woningen gebouwd in een Oudhollandse architectuurstijl. Alle woningen zijn inmiddels verkocht. De bouw wordt naar verwachting in de zomer van dit jaar afgerond.

Bekijk andere publicaties