Q-Park en GLOW slaan handen ineen rondom bereikbaarheid lichtkunstfestival

30-10-2017 - Maastricht

GLOW Eindhoven en Q-Park Nederland zijn een driejarige samenwerking aangegaan die het parkeergemak van de bezoekers fors zal vergroten. Tijdens het lichtkunstfestival kunnen bezoekers voor een actietarief vanaf 10 euro een parkeerplaats reserveren in één van de vijf Q-Park faciliteiten in Eindhoven via www.parkerenglow.nl

“Wij zijn verheugd dat we via deze samenwerking een bijdrage kunnen leveren aan deze geweldige happening en de gastvrijheid van Eindhoven”, aldus Mark van Haasteren, algemeen directeur Q-Park Nederland. “Naast zorgeloos parkeergemak voor de bezoekers, is het ook een impuls voor de bereikbaarheid van het festival. Eén van doelstellingen van Q-Park is om de mobiliteit in steden te bevorderen. Mooi als we dat via dit soort partnerschappen nog eens extra kunnen onderstrepen. ”

Het lichtkunstfestival, dat dit jaar van 11 tot en met 18 november plaatsvindt, trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers. Thema dit jaar is The Source, doelend op Eindhoven als bron van licht.

Over Q-Park
Q-Park is één van de grootste Europese parkeerdienstverleners met sterke marktposities in Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Ierland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland. Q-Park is een erkend kwaliteitsleider op het gebied van parkeren. Haar portfolio omvat zo’n 835.000 parkeerplaatsen verdeeld over 6.195 parkeerfaciliteiten in eigendom, exploitatie, beheer of een combinatie daarvan.

Q-Park Nederland telt 375 parkeerfaciliteiten, waaronder 98 P+R terreinen en 119 stallinggarages.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Q-Park Nederland
Mark van Haasteren
Algemeen directeur Q-Park Nederland
043-329 58 58

Bekijk andere publicaties