Q-Park Eurocenter gaat 100% cashless

15-11-2016 - Maastricht

Als één van de eerste Q-Park parkeergarages in Nederland, kan er bij Q-Park Eurocenter in Amsterdam vanaf medio november alleen nog met cards betaald worden. Dat maakt de parkeergarage niet alleen veiliger, het levert ook een bijdrage aan het gebruiksgemak omdat cashless betaalautomaten nog betrouwbaarder zijn.

De keuze van Q-Park volgt de maatschappelijke trend, waarbij er steeds meer met cards betaald wordt. Dankzij de uitgebreide en gemakkelijke betaalmogelijkheden op haar locaties, loopt Q-Park in deze verandering voorop en wordt er al veel meer met betaalkaart, creditcard of mobiliteitskaart afgerekend. Zeker bij Q-Park Eurocenter, dat vanwege zijn ligging aan kennis- en zakencentrum Zuidas, voornamelijk zakelijke parkeerders heeft.

Net zoals bij de meeste parkeergarages van Q-Park, kan bij Q-Park Eurocenter ook ‘contactloos’ betaald worden door bij het in- en uitrijden een betaalkaart langs de scanner op de toegangsterminal te halen. Daarmee is een gang langs de betaalautomaat helemaal niet meer nodig. Nog makkelijker en sneller.

Overigens heeft Q-Park al langere tijd goede ervaringen opgedaan met het cashless concept. Bij alle 50 betaalde P+R terreinen van Q-Park bij NS-stations kan enkel geparkeerd worden door gebruik te maken van een betaalkaart, creditcard of mobiliteitskaart.

Over Q-Park
Q-Park is één van de grootste Europese parkeerdienstverleners met sterke marktposities in Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Ierland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland. Q-Park is een erkend kwaliteitsleider op het gebied van parkeren. Haar portfolio omvat zo’n 835.000 parkeerplaatsen verdeeld over 6.195 parkeerfaciliteiten in eigendom, exploitatie, beheer of een combinatie daarvan.

Q-Park Nederland telt 262 parkeerfaciliteiten, waaronder 97 P+R terreinen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Q-Park Nederland
Mark van Haasteren
Algemeen directeur Q-Park Nederland
043-329 58 58

Bekijk andere publicaties