Q-Park stelt werkzaamheden Venlo uit om parkeerdruk stad te verlichten

10-10-2016 - Maastricht

In verband met de onfortuinlijke ontwikkelingen rondom parkeergarage Roermondsepoort, heeft Q-Park, in overleg met de gemeente Venlo, besloten de geplande coating werkzaamheden van parkeergarage Q-Park Centrum Maasboulevard voor onbepaalde tijd uit te stellen. Hierdoor blijven 50 parkeerplaatsen beschikbaar die anders binnenkort zes tot zeven weken buiten gebruik zouden worden gesteld.

“Venlo heeft toeristen, het winkelend publiek en haar eigen bevolking veel te bieden”, aldus Mark van Haasteren, algemeen directeur van Q-Park Nederland. “Het zou zonde zijn als door een tekort aan parkeerplaatsen, mensen daar niet optimaal van zouden kunnen genieten. Daarom stellen we de geplande coating werkzaamheden voorlopig even uit, zodat alle 556 parkeerplaatsen beschikbaar blijven.”

Daarnaast heeft Q-Park ook nog 198 parkeerplaatsen op het P+R terrein Stationsplein beschikbaar. Ook dat is, op enkele loopminuten, een prima startpunt voor een bezoek aan de gezellige binnenstad van Venlo.

Over Q-Park
Q-Park is één van de grootste Europese parkeerdienstverleners met sterke marktposities in Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Ierland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland. Q-Park is een erkend kwaliteitsleider op het gebied van parkeren. Haar portfolio omvat zo’n 835.000 parkeerplaatsen verdeeld over 6.195 parkeerfaciliteiten in eigendom, exploitatie, beheer of een combinatie daarvan.

Q-Park Nederland telt 262 parkeerfaciliteiten, waaronder 97 P+R terreinen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Q-Park Nederland
Mark van Haasteren
Algemeen directeur
043-329 58 58

Bekijk andere publicaties