Q-Park tekent langjarige overeenkomst voor ‘Valley’ in Amsterdam


03-10-2018 - Amsterdam

Q-Park tekent langjarige overeenkomst voor ‘Valley’ in Amsterdam

Q-Park huurt 319 parkeerplaatsen in Valley. Het markante gebouw gelegen op de Zuidas wordt momenteel ontwikkeld door OVG Real Estate. De oplevering is gepland in 2021.
De realisatie van Valley draagt bij aan de verdere ontwikkeling van de Zuidas, waarbij de focus wordt gelegd op het verbeteren van multifunctionele bestemmingen en publieke ruimtes. Het door Winy Maas (MVRDV) ontworpen gebouw zal bestaan uit woningen, kantoren, een skybar, horeca, retail, een ondergrondse parkeergarage en culturele voorzieningen.
De ondergrondse parkeergarage zal worden gehuurd door Q-Park. Het gaat om 375 parkeerplaatsen waarvan 56 plaatsen onderdeel zijn van een innovatief inner carpark. In lijn met de kwaliteit van het gebouw biedt Q-Park zeer hoogwaardige dienstverlening. Een samenwerking tussen OVG Real Estate en Q-Park was daarom een logische keuze.
Fred Wilkes, directeur Business Development Q-Park: “Wij zijn trots op de samenwerking met OVG Real Estate. De ambities van Valley sluiten volledig aan bij het innovatieve karakter van Q-Park. Met Valley onderstrepen wij onze rol als dé partner op het gebied van bereikbaarheid en smart mobility voor de Zuidas.”
Boudewijn Ruitenburg, Executive Commercial Director OVG Real Estate: “Wij zijn blij dat we met Q-Park tot een langdurige overeenkomst zijn gekomen. Zij hebben zichtbaar aangetoond naadloos te passen in het concept Valley.”
De eindgebruikers van de kantoorruimtes en parkeergarage zijn voor een groot deel al vastgelegd. Er is nog ca. 7.000 vierkante meter kantoorruimte beschikbaar, evenals een vijftal retail units.
Valley is gelegen aan de Beethovenstraat in Amsterdam, tegenover het hoofdkantoor van ABN-AMRO en naast Sportpark Goed Genoeg (AFC). De oplevering van het project vindt naar verwachting in 2021 plaats. De realisatie is in handen van VolkerWessels-ondernemingen G&S Bouw en Boele & van Eesteren. Valley is inmiddels in eigendom gekomen van vastgoedbelegger RJB Group of Companies

Over Q-Park
Q-Park is één van de grootste Europese parkeerdienstverleners met sterke marktposities in Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Ierland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland. Q-Park is een erkend kwaliteitsleider op het gebied van parkeren. Haar portfolio omvat 835.000 parkeerplaatsen verdeeld over 6.195 parkeerfaciliteiten in eigendom, exploitatie, beheer of een combinatie daarvan. Q-Park Nederland telt 375 parkeerfaciliteiten, waaronder 98 P+R terreinen en 119 stallinggarages.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Q-Park Nederland
Afdeling persvoorlichting

Pers@Q-Park.nl
Bekijk andere publicaties