‘Ramp-zalige’ relatieavond Hoek en Blok

08-11-2016 - Sliedrecht

‘Ramp-zalige’ relatieavond Hoek en Blok

De inmiddels befaamde relatieavond van Hoek en Blok accountants, juristen en fiscalisten wist gisteren ruim 270 belangstellenden naar Partycentrum De Lockhorst in Sliedrecht te trekken. Centraal deze keer stond de zichzelf ‘Rampondernemer’ noemende Frank Krake. Een bijzonder verhaal dat tezamen met de Hoek en Blok ‘Early Night show’ tot een geweldige avond leidde.

De laatste twaalf jaar uit het ondernemersleven van de Twentse ondernemer Frank Krake Frank zijn het best te omschrijven als een achtbaan. Krake maakte met zijn tuinmeubelfabriek Unimeta de vuurwerkramp van dichtbij mee, overleefde de aanslagen van 9/11 in New York en moest vluchten uit het SARS gebied in Azië. Hij maakte faillissementen mee en streed met en tegen banken. Maar al deze tegenslagen maakten Krake niet minder strijdlustig. Sterker nog, hij begint wederom in de tuinmeubelen met onder andere TiTaTuinmeubelen.nl voor de internetverkoop. Met een budget van 200.000 euro mag hij zich een aantal wedstrijden hoofdsponsor van voetbalclub De Graafschap noemen. De mannen van tv-programma Voetbal Insite pikken dit nieuws op en de rest is de spreekwoordelijke geschiedenis. Een ware mediahype ontstaat rondom de opvallende naam en Krake weet uiteindelijk zijn succesvolle bedrijf goed te verkopen. Het verhaal vormde een inspiratie voor de aanwezigen.

Hoek en Blok Early Night
Voorafgaand aan de presentatie van Frank Krake presenteerde Hoek en Blok een ‘Early Night show’, geïnspireerd op het welbekende RTL Late Night. Met collega Maarten Tissink als interviewer en een panel van specialisten van Hoek en Blok; Letty Voets, Ad Riebergen en Ad Versluis namen zij de zaal op een verrassende manier mee in een casus over ondernemerschap en actuele financiële ontwikkelingen.

Over Hoek en Blok
Hoek en Blok biedt op hoog niveau diverse vormen van zakelijke dienstverlening aan ondernemers en ondernemingen. Het gaat om accountancy, belastingadvies, juridische ondersteuning, subsidie-advies en ondersteuning op het gebied van automatisering, arbo- en personeelszaken en –administratie. Door deze bijzondere mix van dienstverlening en de persoonlijke werkwijze biedt Hoek en Blok rust en ruimte om te ondernemen. Bij Hoek en Blok werken zo’n 120 professionals verdeeld over de vestigingen in Sliedrecht en Barendrecht.
Foto
HBL Early Night in volle gang (Foto: Van der Kloet Fotografie).

Niet voor publicatie
Voor interviewverzoeken en/of meer informatie:
Havana Orange
Rick van de Weg
06 557 202 91

Bekijk andere publicaties