RanaWorks gecertificeerd door Lloyd’s

18-04-2018 - Rotterdam

RanaWorks gecertificeerd door Lloyd’s

Binnen drie maanden na oprichting heeft RanaWorks de ISO- en OHSAS-certificering behaald. De certificaten voor ISO-9001:2015, ISO-14001:2015, OHSAS-18001:2007 zijn gistermiddag uitgereikt door Lloyd’s Register Quality Assurance. “Dat betekent dat we onze vernieuwende visie voor dienstverlening aan de offshore energiemarkten nu ook daadwerkelijk ten uitvoer kunnen brengen”, aldus Philip Woodcock, General Manager van RanaWorks.

Het in Rotterdam gevestigde RanaWorks introduceert innovatieve oplossingen voor inspectie, reparatie en onderhoud aan offshore constructies in Noord-Europa. Het concept draait rond de naadloze integratie van onder- en bovenwater diensten wat tot operationele en kostentechnische voordelen leidt. “Complimenten voor het team dat met grote flexibiliteit een hoge kwaliteit heeft gerealiseerd. Dat is precies de ‘spirit’ waarmee we ook de verwachtingen van onze klanten gaan waarmaken”, vervolgt Woodcock. “De tachtig jaar gezamenlijke ervaring van oprichters RANA Diving uit Italië en het Rotterdamse Workships Contractors is daar debet aan.”

RanaWorks verwacht binnenkort met de eerste werkzaamheden van start te gaan. “Er is reeds een flink aantal projecten in voorbereiding”, licht Rutger Lieverse, Commercial Manager van RanaWorks toe. “De markt is positief over ons concept. We zien de toekomst dan ook optimistisch tegemoet.”

Met een team van toegewijde professionals zorgt RanaWorks voor geïntegreerde oplossingen als het gaat om inspectie of reparatiewerkzaamheden, de inzet van duikers, ROV’s, het werken op hoogte en rope access services in alle stadia van bouw, onderhoud en ontmanteling van offshore constructies.

Bekijk andere publicaties