Regiodag Randstad Zuid ‘Vermogen om te groeien’

13-03-2019 - Zoetermeer

Vooruitkijken, ervaringen delen en elkaar inspireren

Een congreslocatie met de naam Innovatiekracht is het perfecte decor voor de Regiodag van Bouwend Nederland regio Randstad Zuid. Helemaal als het thema ‘Vermogen om te groeien’ is. Regiovoorzitter Dennis van der Werff trapt af en legt groei uit in de breedste zin van het woord. “Of het nu gaat om innoveren, het verbeteren van de organisatie of verduurzamen, we kijken vandaag vooruit, delen ervaringen en inspireren elkaar.”

De Regiodag van Randstad Zuid heeft een nieuwe opzet. Deelnemers krijgen een breed aanbod aan inspirerende sessies aangeboden en bepalen hun route op basis van persoonlijke interesses. Tussen de sessies is bovendien voldoende kans om bij te praten met branchegenoten.

Regionaal nieuws

Het programma start met mededelingen over de regio.
Zamorah Getrouw en Joost van Steekelenburg worden verwelkomd als nieuwe bestuursleden. Saïda Sanoussi (niet aanwezig) begint vanaf 1 april als Verenigingsmanager voor de geïntegreerde afdelingen Midden Zuid-Holland, Bouwend Rijnmond en Duin- en Rijnstreek.
Tot slot bedankt algemeen directeur Fries Heinis Dennis van der Werff, die na acht jaar afscheid neemt als regiovoorzitter, voor zijn inspanningen voor Bouwend Nederland.
Fries roemt de verbeterde verhoudingen tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers door Dennis inspanningen, de opstart van het Infraplatform, de toename van HBO-studenten en de integratie van afdelingen in de regio. Met zijn vertrek is Dennis zeker niet uit beeld bij Bouwend Nederland en regio Randstad Zuid, aangezien hij nog voorzitter blijft van het Infraplatform Randstad Zuid.

Lees meerBekijk andere publicaties