Reserveer je eigen Q-Park parkeerplaats tijdens GLOW

06-11-2017 - Eindhoven

Reserveer je eigen Q-Park parkeerplaats tijdens GLOW
Met 760.000 bezoekers is het vinden van een parkeerplaats tijdens GLOW Eindhoven een behoorlijke uitdaging. Door de samenwerking met Q-Park, kan dit jaar voor een speciaal actietarief vanaf slechts tien euro per festivaldag, een parkeerplaats gereserveerd worden via www.parkerenglow.nl in één van de Q-Park parkeergarages in het centrum. Je bent dan verzekerd van een parkeerplek en hoeft alleen nog maar te genieten van GLOW.
“Wij zijn blij dat we via deze samenwerking een bijdrage kunnen leveren aan deze geweldige happening en de gastvrije uitstraling van Eindhoven”, aldus Mark van Haasteren, algemeen directeur Q-Park Nederland. “Naast gemak voor de bezoekers, is het ook een impuls voor de bereikbaarheid van het festival. Dit voorkomt zoekverkeer en daarmee ook nog eens onnodige vervuiling.” Een gereserveerde parkeerplek in Q-Park Centrum de Admirant en Q-Park Stadhuisplein kost, via parkerenglow.nl, slechts 10 euro per festivaldag. Mochten deze bezet zijn, dan kan ook in Q-Park De Bijenkorf, Q-Park De Heuvel en Q-Park P+R Fuutlaan gereserveerd worden. Hier geldt het reguliere dagtarief.
Bijkomend voordeel van een gereserveerde parkeerplaats is dat het bezoek aan de betaalautomaat overgeslagen kan worden. Er kan direct uitgereden worden. Bezoekers die een parkeerplaats gereserveerd hebben, moeten wel zorgen dat ze, voordat de binnenstad in verband met GLOW om 19.00 uur wordt afgesloten, hun auto in de parkeergarages hebben staan die in het afgesloten gebied liggen (Q-Park Centrum de Admirant en Q-Park Stadhuisplein). Parkeergarages De Bijenkorf, Heuvel en Fuutlaan zijn op elk moment van de dag bereikbaar. Uitrijden kan bij alle parkeergarages 24 uur per dag.
Het lichtkunstfestival, dat dit jaar van 11 tot en met 18 november plaatsvindt, trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers. Thema dit jaar is The Source, doelend op Eindhoven als bron van licht.
Over Q-Park 
Q-Park is één van de grootste Europese parkeerdienstverleners met sterke marktposities in Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Ierland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland. Q-Park is een erkend kwaliteitsleider op het gebied van parkeren. Haar portfolio omvat zo’n 835.000 parkeerplaatsen verdeeld over 6.195 parkeerfaciliteiten in eigendom, exploitatie, beheer of een combinatie daarvan.
Q-Park Nederland telt 375 parkeerfaciliteiten, waaronder 98 P+R terreinen en 119 stallinggarages.
Bekijk andere publicaties