Rotterdam krijgt een ‘vleugje’ Berlijn met Teufel pop-up store

19-07-2019 - Rotterdam

Rotterdam krijgt een ‘vleugje’ Berlijn met Teufel pop-up store

Teufel, een van de grootste Duitse fabrikanten van audioproducten, heeft vandaag een pop-up store in Rotterdam geopend. Teufel is vanaf heden bij INCONCEPT op de Coolsingel 83 tijdelijk te bewonderen met een select aantal producten, variërend van koptelefoons en portable speakers tot stereo- en multiroomspeakers.

“Teufel geniet grote bekendheid in het thuisland Duitsland”, zegt Sascha Mallah, CEO van Teufel in Duitsland. “Onze kracht ligt met name in de verkoop van audioproducten via onze uitgebreide online winkel. Los van de flagshipstore in de shoppingmall Bikini Berlijn en een brandstore in Essen en Wenen hebben we verder geen fysieke winkels. Het pop-up storeconcept is voor Teufel dan ook uniek. We kijken ernaar uit om Nederlanders, en met name de Rotterdammers, nóg bekender te maken met ons uitgebreide assortiment van audio-oplossingen.”

Hans Kuik, initiatiefnemer van INCONCEPT, voegt hieraan toe: “We zijn heel blij met de muzikale dimensie die Teufel binnen ons concept brengt. We hebben verschillende concepten die variëren van fashion tot lifestyle en van boeken tot designmeubelen. Daarnaast hebben we een uitgebreide lunchroom en maken onze barista’s de lekkerste koffie. INCONCEPT is dan ook een totaalbeleving in hartje Rotterdam die met de komst van Teufel een muzikale touch heeft gekregen.”

Download bijlageBekijk andere publicaties