Sliedrecht Sport huldigt Bekerwinnaars

05-03-2018 - Sliedrecht

Sliedrecht Sport huldigt Bekerwinnaars
Het bestuur van Sliedrecht Sport heeft staf en speelsters van Dames 1 in het zonnetje gezet voor de winst van het Nationale Bekertoernooi. Met de winst van de Beker is Sliedrecht Sport voor het eerst in de geschiedenis tegelijkertijd houder van alle drie de nationale hoofdprijzen. Op 6 mei 2017 werden de blauw-witte dames landskampioen, op 30 september volgde de Supercup en op 18 februari werd de Beker veroverd tegen Eurosped.
Vanwege een kleine griepgolf ontbraken helaas de teamcaptain Carlijn Ghijssen, trainer-coach Matt van Wezel, assistent trainer-coach Erik Koppelaar en teammanager André Schild. Ook Carlijn Oosterlaken was helaas verhinderd. De hoofdsponsor van Dames 1, Van Beest, en subsponsors Hoek en Blok en VDL Hypotheken waren wel bij de huldiging aanwezig.
Triple
Sliedrecht Sport kent een bijzonder voortvarende start van de play-offs. De eerste drie wedstrijden werden overtuigend gewonnen. Daarmee ligt het team op koers om ook voor het eerst in de geschiedenis de ‘triple’ te behalen: alle drie de nationale hoofdprijzen in één seizoen.
Bekijk andere publicaties