Sliedrecht Sport heeft staf D2, H2 en D3 rond

01-05-2017 - Sliedrecht

Sliedrecht Sport heeft staf D2, H2 en D3 rond
Sliedrecht Sport presenteert met trots de nieuwe trainer-coaches voor hun talententeams Dames 2 en 3 en Heren 2. Dames 2 komt onder de hoede van André van Leeuwen. Hij wordt daarbij ondersteund door Dames 1-coach Matt van Wezel. Voor Dames 3 vormen Peter Muilwijk en Martijn van der Valk een team en Heren 2 zal getraind en gecoached worden door Frank Vlot in samenwerking met Marnix Elbers; tevens assistent trainer-coach bij Heren 1.
“We zijn zeer content met deze groep enthousiaste trainers”, aldus Bas de Groot, bestuurslid Opleidingen van Sliedrecht Sport. “Het toont aan dat we niet alleen investeren in talentvolle spelers en speelsters, maar even zeer ruim baan geven aan trainerstalent. We zijn, wat dat betreft, nog op zoek naar een goede opleidingstrainer voor Heren 3.”
Van Leeuwen, de nieuwe trainer-coach van D2, speelde zelf jarenlang in het hoogste herenteam van Sliedrecht. Na uitstapjes als trainer bij Dos en WIK, was hij de afgelopen zes jaar trainer van Heren 2, dat afgelopen jaar promoveerde naar de eerste divisie. Daarnaast is hij een betrokken en enthousiast jeugdtrainer.
Van Muilwijk, eveneens oud-speler H1, krijgt als trainer-coach bij D3 gezelschap van Van der Valk (ook oud-H1). Hij komt over van Heren 3. Vlot, die Dames 3 gaat leiden heeft eveneens een verleden als H1-speler. Hij speelde daarnaast in de Eredivisie bij Martinus en was de afgelopen jaren al betrokken als trainer bij D1 en D2.
Foto: (vlnr) Frank Vlot, André van Leeuwen, Peter Muilwijk en Martijn van der Valk
Bekijk andere publicaties