Synergy Health Textielservice heet voortaan LIPS+

02-10-2017 - Schiedam

Synergy Health Textielservice heet voortaan LIPS+
Na een succesvolle management buy-out eerder in 2017 wijzigt Synergy Health Textielservice B.V. per vandaag haar naam naar LipsPlus B.V. Het voorheen vertrouwde Lips Textielservice krijgt zo een ‘revival’.
LIPS+ is een landelijke textieldienstverlener in de zorg. Algemeen Directeur Eduard Molkenboer over de naamswijziging: “Alleen maar goede textielverzorging leveren is niet meer voldoende in deze huidige markt. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich voor de volle 100% kunnen focussen op het bieden van waar zij goed in zijn: optimale gezondheidszorg aan cliënten. Door extra dienstverlening van onze kant (zoals ‘Maatwerk in Persoonswas’, waarbij een chip ervoor zorgt dat elk kledingstuk gevolgd kan worden) kunnen onze klanten efficiënter en (kosten) effectiever werken. Zo geven wij concreet inhoud aan de ‘plus’ van LIPS+. ”
64 vrachtwagens
De nieuwe naam wordt uiteraard vergezeld van een nieuwe huisstijl en logo. Deze worden zo snel mogelijk ingevoerd op alle middelen en corporate uitingen van LIPS+, te beginnen met een nieuwe vloot van 64 vrachtwagens.
Over LIPS+
LIPS+ is dé landelijke dienstverlener als het om textielverzorging gaat. De organisatie heeft door heel Nederland 1.200 medewerkers, zeven industriële wasserijen en meerdere was centra. In totaal verzorgt LIPS+ voor meer dan duizend klantlocaties het wasgoed en aanverwante diensten.
— einde persbericht —
Noot voor de redactie (niet publiceren) Voor meer informatie:
LipsPlus B.V., Eduard Molkenboer (Algemeen Directeur), 010-232 26 66
Bekijk andere publicaties