Systemec behaalt Gold- en Synchronized Security-status van Sophos

23-07-2019 - Oosterhout

Systemec heeft de Gold- en Synchronized Security-status van Sophos behaald. Systemec is een zakelijke full-service Internet Service Provider en systeemintegrator met eigen datacenters in Nederland en Duitsland. Met betrekking tot security richt het in Venlo gevestigde bedrijf zich op firewall-, endpoint- en (draadloze) access point-beveiligingsoplossingen.

Marco Teelen, Manager Internet Services bij Systemec, is verheugd over de behaalde statussen. “Het predicaat Gold dat we van Sophos hebben ontvangen, is een blijk van waardering. Sophos is voor ons een belangrijke strategische partner en we willen graag de samenwerking voor de lange termijn met hen aangaan. We hebben alle technische trainingen die bij het Gold-predicaat horen succesvol afgerond. Met betrekking tot firewall en endpoint hebben we inmiddels de Architect-certificering behaald, het hoogste kennisniveau binnen Sophos.”

Naast Gold heeft Systemec ook de Synchronized Security-status toegewezen gekregen. Nogmaals Marco Teelen: “In de ‘klassieke’ situatie beschikken bedrijven over verschillende beveiligingsoplossingen van verschillende leveranciers die niet onderling met elkaar communiceren. De firewall-, endpoint- en access point-oplossingen van Sophos doen dat wel waardoor de hele keten wordt beveiligd. Recentelijk hebben wij bij VVV Venlo, de professionele voetbalorganisatie die in de Eredivisie uitkomt, op basis van Synchronized Security Sophos’ firewall-, endpoint- en access point-oplossingen geïnstalleerd.”

Alexander Meulema, Channel Account Manager bij Sophos, voegt hieraan toe: “Uiteraard zijn wij ook blij de Gold- en Synchronized Security-status van Systemec. Met deze predicaten kan Systemec niet alleen op nog meer support vanuit Sophos rekenen, maar ook op een nog intensievere samenwerking en een aantrekkelijke pricing van ons securityportfolio.”

Bekijk andere publicaties