Teufel lanceert het grootste productoffensief uit zijn geschiedenis tijdens de IFA

01-09-2017 - Berlijn

Lautsprecher Teufel presenteert tijdens de IFA 2017 in Berlijn nieuwe koptelefoons, Bluetooth-luidsprekers, soundbars, thuisbioscoopsystemen, streaming luidsprekers en meer

Onder het motto ‘Berlin FestIFAl’ begroet Lautsprecher Teufel klanten en fans in hal 1.2 van de IFA met twinitg noviteiten uit alle productcategorieën. Deze omvatten niet alleen spiksplinternieuwe producten, maar ook nieuwe interpretaties van Teufel-klassiekers. Alle producten die op de IFA gepresenteerd kunnen per direct bij voorinschrijving worden besteld op www.teufel.de/IFA.

Alle feiten in één oogopslag
Lautsprecher Teufel presenteert twintig noviteiten uit alle productcategorieën drie nieuwe soundbars: Cinebar One+, Cinebar Duett en Cinebar Pro nieuwe versies van de Bluetooth-luidsprekers BOOMSTER, ROCKSTER XS en ROCKSTER een nieuw Bluetooth-soundsystem genaamd ROCKSTER AIR drie compleet nieuwe modellen koptelefoons uit de REAL-reeks derde generatie van de streaming luidsprekers One S, One M, Stereo M en Stereo L nieuwe torenluidspreker Reflekt voor Dolby Atmos Radio 3sixty – de moderne wereldontvanger met streaming-technologie.

Hal 1.2 wordt een waar pelgrimsoord voor Teufel-fans
“Het doet ons genoegen om in het derde jaar waarin we op de IFA vertegenwoordigd zijn met een waar spervuur aan nieuwe producten te komen”, zegt Sascha Mallah, de CEO van Lautsprecher Teufel. “Onze designers en ontwikkelaars hebben alles op alles gezet om onze fans tijdens de IFA nieuwe producten voor alle segmenten te tonen”. Alle noviteiten die tijdens de IFA worden gepresenteerd kunnen per direct bij voorinschrijving worden besteld via www.teufel.de/IFA.

Cinebars maken voorgoed een einde aan vlak televisiegeluid
Teufel heeft iets tegen vlak geluid. Daar biedt het diverse oplossingen voor, zoals drie nieuwe modellen uit de Cinebar-reeks. Het gaat om de ultracompacte Cinebar One+, de stijlvolle Cinebar Duett en de krachtig presterende soundbar Cinebar Pro. Alle drie modellen worden geleverd met een draadloze subwoofer en zorgen met naar buiten gerichte tweeters en Dynamore®-technologie voor overtuigend ruimtelijk geluid.

Big beats
Teufel presenteert daarnaast nieuwe versies van de ROCKSTER XS, BOOMSTER en ROCKSTER. Deze bieden krachtiger prestaties, een verbeterde bediening en nieuwe functies. Deze modellen worden aangevuld met de nieuwe rockbruid van Teufel, de ROCKSTER AIR. Deze doorbreekt ondanks haar compacte omvang de grens van 110 decibel en biedt tot 30 uur ononderbroken bedrijf.

Authentiek hifi-geluid tussen je oren
Kabel? Bluetooth? Actieve ruisreductie? Aanraakbediening? Het antwoord op alle vier vragen is bevestigend. Op de IFA krijgen fans Teufels een nieuwe reeks koptelefoons voorgeschoteld. Deze omvat de modellen REAL pure, REAL blue en REAL blue NC. Alle drie koptelefoons bieden ondanks hun gesloten ontwerp authentiek hi-fi-geluid. Wat de drie modellen eveneens met elkaar gemeen hebben, is een geraffineerd vouwmechanisme dat garant staat voor een makkelijk transport. Het enige verschil heeft betrekking op de uitvoering: de REAL pure met een klassieke kabel, REAL blue met Bluetooth en aanraakbediening en het paradepaardje REAL blue NC met Bluetooth, aanraakbediening en hybride ruisonderdrukking voor een optimale isolatie van het geluid.

Stream on
Teufel zorgt met vier nieuwe multi-room streaming luidsprekers voor een vrijwel complete nieuwe definitie van deze productcategorie. Naast de bekende streaming-opties via de Teufel Raumfeld-app en Spotify Connect bieden de nieuwe modellen One S, One M, Stereo M en Stereo L ook Bluetooth-connectiviteit. Net als hun voorgangers zijn de volledig herziene luidsprekers in een witte en zwarte uitvoering verkrijgbaar en vormen ze ook een lust voor het oog.

Meer sfeer dankzij Atmos
Met de torenluidspreker Reflekt presenteert Teufel op de IFA een uiterst flexibele oplossing om het 3D-geluid van Dolby Atmos naar bestaande thuisbioscoopsystemen te brengen. Reflekt kan zowel als reflectieluidspreker als de directe luidspreker worden ingezet. Er is zelfs de mogelijkheid van plafondmontage. De Dolby Enabled luidsprekercertificering garandeert een optimaal 3D-geluid.

Last, not least: een radio!
Een radio? Niet zomaar een radio, maar Radio 3sixty! Teufels ultramoderne interpretatie van de klassieke radio wordt geleverd met Bluetooth-connectiviteit, Spotify Connect, internetradio, FM, DAB+ en omringend 360 graden-geluid. De geïntegreerde downfire subwoofer van 4 inch zorgt voor een krachtig basfundament. Via de naar wens instelbare zenderknoppen hebben gebruikers hun lievelingsmuziek altijd in handbereik.

Bekijk andere publicaties