Teufel maakt debuut op nationale radio

24-02-2021 - Berlijn

Teufel maakt debuut op nationale radio

Het in Berlijn gevestigde Teufel heeft in Nederland een primeur te pakken: morgen maakt de audiofabrikant zijn debuut op de Nederlandse radio wanneer er op NPO Radio 3 radiocommercials te horen zullen zijn.

“Radiospotjes zijn in ‘thuisland’ Duitsland al langer te horen, maar voor de uitbreiding naar meer naamsbekendheid in Nederland is dit een grote stap voorwaarts voor ons merk”, zegt Pascale Meijers, Team Lead Country Management Nederland/België bij Teufel en nauw betrokken bij dit project. “Vanaf morgen zullen onze radiocommercials van zo’n 20 seconden voor een periode van twee weken te horen zijn. Na deze periode zullen we evalueren en kunnen we kijken of we de ingeslagen weg vervolg geven.”

2021 is sowieso een bijzonder jaar voor Teufel: het is namelijk exact tien jaar geleden dat teufelaudio.nl in Nederland werd gelanceerd. “De radiospotjes staan in principe los van onze lustrale strategie”, besluit Meijers. “Maar ze zullen zeker bijdragen aan de festiviteiten. Later dit jaar zullen we, Covid willing, op verschillende manieren stilstaan bij het Nederlandse avontuur dat voor in 2011 begon. Daarover zal in de komende maanden meer bekend worden gemaakt.”

Bekijk andere publicaties