TomTom verlengt meerjarige overeenkomst met MapQuest

01-12-2016 - Amsterdam

TomTom (TOM2) maakt vandaag bekend de meerjarige overeenkomst met AOL Inc. te hebben verlengd voor de levering van kaarten aan AOL’s kaartendienst MapQuest. Naast wegenkaarten voor MapQuest.com en de iOS- en Android-apps en de MapQuest for Business API-oplossingen, levert TomTom vanaf nu ook zijn verkeersinformatiedienst Traffic aan AOL.

“Iedere dag vertrouwen miljoenen mensen op MapQuest voor wegenkaarten, routeplanning en locatiegeboden informatie”, zegt Brian McMahon, senior vice president en general manager bij MapQuest. “We waarderen onze samenwerking met TomTom zeer en we kijken ernaar uit om onze producten uit te breiden en te verbeteren met TomToms data. Dankzij de uitbreiding van de overeenkomst met TomTom kunnen wij gebruikers en klanten van MapQuest de meest innovatieve producten en oplossingen blijven bieden.”

“We zijn zeer blij dat we onze samenwerking met MapQuest kunnen versterken”, zegt Anders Truelsen, Managing Director Licensing bij TomTom. “Door TomToms kaarten en verkeersinformatie te integreren in de producten van MapQuest kunnen we ervoor zorgen dat miljoenen mensen dagelijks betere beslissingen kunnen maken.”

Bekijk andere publicaties