TomTom wint Innovation Supplier of the Year 2016-award van FCA Group

20-12-2016 - Amsterdam

De Automotive business unit van TomTom (TOM2) heeft de prestigieuze Innovation Supplier of the Year-award van de FCA Group (Fiat Chrysler Automobiles) gewonnen tijdens het ‘Qualitas’-evenement in Turijn. TomTom kreeg de award voor de hulp die het merk bood bij het ontwikkelen en introduceren van nieuwe services voor de automerken van FCA. Het is de eerste keer dat een navigatiedienst de belangrijke award wint.

“We zijn heel blij dat de FCA Group onze toewijding om te innoveren herkent”, zegt Antoine Saucier, Managing Director bij TomTom Automotive. “Dat is wat ons als organisatie elke dag drijft. We zijn bijna tien jaar geleden begonnen met het leveren van inbouwnavigatie. Tegenwoordig leveren we software, kaarten en diensten voor drie verschillende infotainment-systemen in de auto’s van FCA. We kijken er naar uit om samen verder te innoveren in 2017 en daarna.”

Het juryrapport van de FCA Group luidt: ‘TomTom Automotive wordt erkend voor het proactieve samenwerken met R&D aan het definiëren en ontwikkelen van nieuwe functies. Dankzij de technologie van TomTom kan FCA nog meer bieden op het gebied van connected diensten, zoals navigatie, realtime parkeerinformatie en gepersonaliseerde navigatie.’

Op het jaarlijkse ‘Qualitas’-evenement komen de strategische leveranciers en het mondiale managementteam van de FCA Group samen. De awards zijn bedoeld voor de erkenning van leveranciers die buitengewone toewijding hebben laten zien op het gebied van innovatie, kwaliteit, continue verbetering en de grondbeginselen van het bedrijf.

Bekijk andere publicaties