Tool Trader Europe nieuwe bewoner Brainport Industries Campus

22-11-2018 - Eindhoven

Als speler in de verspanende industrie, met een focus op de fijnmechanische industrie, evenals de automotive en aerospace sector, is Tool Trader een waardevolle nieuwe campusbewoner. Tool Trader is een belangrijke schakel in het vinden van de juiste oplossing voor alle vraagstukken op het gebied van verspanende bewerking. 

Tool Trader Europe nieuwe bewoner Brainport Industries Campus

Marcel van Hijum, oprichter Tool Trader, ziet de komst naar de Brainport Industries Campus als een belangrijke volgende stap in de ontwikkeling van zijn bedrijf: “Wanneer ik vertel over het feit dat we naar de BIC komen, merk ik dat mijn zakelijke omgeving benieuwd is naar dit prestigieuze project. Ik verwacht veel van deze omgeving en kijk ernaar uit onderdeel uit te maken van de fabriek van de toekomst.”

Over Brainport Industries Campus
De Brainport Industries Campus is een ontwikkel- en productielocatie voor bedrijven en kennisinstellingen in de hightechsector. Elk gebouw biedt faciliteiten waarvan meerdere partijen gebruik kunnen maken. De inrichting kan eenvoudig worden aangepast aan de veranderende behoefte van gebruikers. BIC faciliteert haar huurders optimaal in samenwerking aan nieuwe productietechnieken. De campus is bovendien bedoeld om aan (internationale) bezoekers te tonen wat de maakindustrie in de regio te bieden heeft.

De Brainport Industries Campus ligt vlakbij Eindhoven Airport, de A2/N2 en het Beatrixkanaal. De totale oppervlakte is 200 hectare, waarvan een derde deel wordt bebouwd met vijf grote bedrijfsgebouwen. Brainport Industries Campus is een ontwikkeling en realisatie van SDK Vastgoed namens VOF BIC en is een samenwerking met overheden en industrie.

Voor huur van ruimte op BIC kan contact opgenomen worden met de Eindhovense vestigingen van JLL (040-250 0100) of Cushman & Wakefield (040-212 5125).

Foto
Bert-Jan Woertman, Managing Director Brainport Industies Campus (links) en Ferdinand Gremmen, directeur SDK Vastgoed (rechts) verwelkomen Marcel van Hijum, oprichter Tool Trader (midden) op het BIC (foto: Bram Saeys).

Bekijk andere publicaties