Unica ICT Solutions bereikt ‘Platinum’ binnen partnerprogramma van Sophos

03-12-2020 - Oosterhout

Unica ICT Solutions, een allround ICT-dienstverlener uit Son, heeft binnen het partnerprogramma van Sophos de Platinum-status behaald. Na Authorized, Silver en Gold is Platinum de vierde en tevens hoogste gradatie die een bedrijf binnen dit programma kan realiseren.

Unica ICT Solutions heeft vier vestigingen in Nederland, telt 250 medewerkers en verzorgt praktisch alles: van de levering tot de implementatie, het beheer én het onderhoud van ICT-omgevingen. “Niet alleen voor kantoren, maar ook binnen de zorg, automotive en logistiek leveren we als ‘one stop shop’ alles wat met kantoorautomatisering te maken heeft”, zegt Dennis van de Burgt, Directeur Sales & Marketing bij Unica ICT Solutions. “Denk daarbij aan hardware, maar ook alle randzaken waaronder netwerkinfrastructuur, vaste en mobiele telefonie. Met een eigen in-house servicedesk onderscheiden we ons als ICT-dienstverlener, doordat we 24×7 klaar staan om onze klanten te ondersteunen. De vraag naar securityoplossingen in de afgelopen jaren flink toegenomen, waarbij wij Sophos als premium security-portfolio positioneren.”

“Unica ICT Solutions heeft in de afgelopen vijf jaar ‘Gold’ mogen voeren, de een na hoogste status binnen ons partnerprogramma. Daar is dus nu verandering in gekomen”, zegt Arjan Boll, Senior Channel Account Executive bij Sophos Nederland. “Om Platinum-partner te kunnen worden dien je niet alleen een bepaalde jaaromzet voor Sophos-producten te realiseren. Daarnaast moeten medewerkers op het gebied van zowel Sales als Techniek diverse certificeringen behalen. Hiermee waarborgen wij het hoogste kennisniveau dat bij een Platinum-partnership hoort. Omdat Unica ICT Solutions aan al deze door ons opgestelde criteria voldoet, hebben ze deze status dik verdiend. We zijn blij én trots dat deze partner het Platinum-predicaat mag gaan voeren.”

Met het bereiken van ‘Platinum’ begeeft Unica ICT Solutions zich in een selectief gezelschap: het is het zevende bedrijf binnen Nederland met een dergelijke status.

Bekijk andere publicaties