Verkoop excursies Wereldhavendagen vandaag van start

21-08-2017 - Rotterdam

Vandaag start de officiële kaartverkoop voor de excursies van de Wereldhavendagen. Bezoekers kunnen vanaf 12.00 uur hun kaarten bestellen via www.wereldhavendagen.nl. Deze excursies vormen een belangrijk onderdeel van dit grootse maritieme evenement, dat op 1, 2 en 3 september op de kades rond de Erasmusbrug in Rotterdam wordt georganiseerd.

De excursies bieden voor de bezoekers van de Wereldhavendagen de mogelijkheid om, naast een bezoek aan het gratis evenemententerrein, ook een kijkje achter de schermen van de moderne wereldhaven van Rotterdam te krijgen. Bezoekers krijgen tijdens de excursies onder andere de mogelijkheid om de verkeerscentrale van de haven te bezoeken, een vaartocht te maken met diverse schepen of een kijkje te nemen bij één van de gigantische container- en olieopslagterminals.

Voor de excursies wordt een kleine vergoeding gevraagd, de rest van het evenemententerrein is gratis te bezoeken. Het is de verwachting dat de meest populaire excursies op korte termijn zijn volgeboekt. Bezoekers wordt daarom aangeraden om niet te lang te wachten, met het vastleggen van hun excursie.

De excursies vertrekken tijdens de Wereldhavendagen vanaf het terrein van het SS Rotterdam in Katendrecht.

Bekijk andere publicaties