Voice Kids winnares Iris, Vinchenzo en 12-jarige DJ Pieter Gabriel completeren baggerfeest

03-06-2017 - Sliedrecht

Voice Kids winnares Iris, Vinchenzo en 12-jarige DJ Pieter Gabriel completeren baggerfeest
Iris, Vinchenzo en DJ Pieter Gabriel completeren baggerfeest
Volop jong (Sliedrechts) talent tijdens showprogramma Baggerfestival
De laatste boekingen voor het spetterende showprogramma van het Baggerfestival zijn gemaakt. De organisatie is er erg trots op aan te kunnen kondigen dat The Voice Kids 2017-winnares en voormalig Sliedrechtse, Iris de eerste artieste zal zijn die op vrijdagavond 30 juni haar opwachting maakt op het hoofdpodium op het Dr. Langeveldplein. Daarna is ’the floor’ voor Vinchenzo, die dit voorjaar nog derde werd bij the Voice of Holland. Vanaf 19.00 uur zal ook de 12-jarige DJ Pieter Gabriel, zoon van Sliedrechtse ouders, op verschillende momenten vanaf het podium draaien.
Muziekcoördinator van het Baggerfestival Adrie Stuij is zeer in zijn nopjes met zo veel jong talent op de Sliedrechtse bühne. “Hartstikke leuk dat we dat voor elkaar gekregen hebben. Zeker met de Sliedrechtse band die Iris en Pieter Gabriel hebben, maar Vinchenzo is natuurlijk even zeer een topper.”
Voice
De 15-jarige Iris Verhoek won op 21 april de 2017-editie van The Voice Kids. Tot haar tweede jaar woonde zij in Sliedrecht, maar inmiddels is ze al weer lange tijd inwoonster van Zeewolde. Vinchenzo Tahapary is 17 en woont in Tiel. Hij eindigde in februari op de derde plek van The Voice of Holland en maakte bijzonder veel indruk met zijn single ‘Steady Love’. DJ Pieter Gabriel, de artiestennaam van Pepijn Maat, is met 12 jaar één van de jongste DJ’s van Nederland. Zijn beide ouders komen uit Sliedrecht en hij heeft er nog veel familie wonen. Hij draait zowel op vrijdag- als zaterdagavond op het Langeveldplein. Eén groot feest!
Foto: Iris (foto: The Voice of Kids 2017)
Bekijk andere publicaties