Volop vernieuwing tijdens negende Haringparty Dordrecht

22-05-2017 - Dordrecht

Volop vernieuwing tijdens negende Haringparty Dordrecht
Haring op z’n Italiaans
Op donderdag 22 juni wordt voor de negende keer de Lions Haringparty Dordrecht door de Lions Dordrecht MM georganiseerd. De opbrengst gaat dit jaar naar de stichting Leergeld Drechtsteden en het thema is Italië. 
Aan de opzet van hét society evenement van Dordrecht is behoorlijk wat gesleuteld. De kern is echter onveranderd… heerlijke haringen of de lekkernijen van Car-Paccio, zoals pasta en Italiaanse burgers, in combinatie met goed gezelschap en een lekker glas.
Italiaans tintje
“Dit jaar heeft de Haringparty voor het eerst een thema mee gekregen”, aldus Koos van Veen, organisator namens de Lions vereniging. “Alles krijgt een Italiaans tintje, van de aankleding tot aan de delicatessen.” Ook kan er gebruik gemaakt worden van de prachtige ‘Riva-stijl’ boten van de gebroeders Elio en Sirio Barone voor een korte rondvaart.
Meneer Reimers
Van Veen: “Erg leuk is dat Willem Reimers, beter bekend als ‘Meneer Reimers’ uit ‘Mijn tent is top’, het meest stijlvolle paar van de Party zal kiezen. En we zijn zeer verheugd dat onze waarnemend burgemeester, Peter van der Velden, ons evenement wil openen.”
Wantij
Traditioneel vindt het event vanaf 17.00 uur plaats bij de Koninklijke Dordtsche Roei– en Zeil Vereeniging aan het Wantij. Via de site www.haringpartydordrecht.nl kunnen kaarten voor 29,50 euro besteld en afgerekend worden. De tickets zullen dan ruim voor de Party per post worden verzonden.
Over de Stichting Leergeld Drechtsteden
Dit jaar steunt de Haringparty Dordrecht de Stichting Leergeld Drechtsteden. Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. De Stichting Leergeld wil deze kinderen mee laten doen. Zij biedt hen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten en creëert hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.
Over Lions Dordrecht MM
Lionsclub Dordrecht MM is de jongste van de drie Dordtse Lions verenigingen. Opgericht in 2001, is de doelstelling van de gemengde club enerzijds om een bijdrage te leveren aan de lokale en nationale gemeenschap. Anderzijds zijn sociale ontplooiing, horizonverbreding, vriendschap en gezelligheid de uitgangspunten.
Noot voor de redactie
Foto
Bijschrift: De Haringparty Dordrecht vindt weer vanouds aan het Wantij plaats
(Foto: Lions Dordrecht MM).
Uitnodiging
U bent als journalist van harte uitgenodigd om (met een fotograaf) langs te komen. Mocht u hier gebruik van willen maken, meldt u zich dan uiterlijk 20 juni aan bij:
Havana Orange
Rick van de Weg
M 06 – 557 202 91
rwg@havanaorange.nl
Voor meer informatie over Haringparty Dordrecht neemt u contact op met:
Lionsclub Dordrecht MM
Koos van Veen
info@haringpartydordrecht.nl
Mocht u geen prijs stellen op het ontvangen van nieuwsberichten van Lionsclub Dordrecht MM, stuurt u dan een reply met ‘niet’.
Bekijk andere publicaties