Zo moeder, zo kind! Nutcase helmen voor jong en oud

02-05-2017 - Rotterdam

Goed voorbeeld doet goed volgen (en helemaal op de fiets)

Het is weer bijna Moederdag, dé dag van het jaar waarop kinderen hun moeder extra in het zonnetje zetten. Maar waarom zou een moeder op deze speciale dag juist niet de band met haar kind vieren? Onder het motto ‘goed voorbeeld doet goed volgen’ introduceert Nutcase matchende helmen voor jong en oud! Van fleurige bloemetjes tot een kleurige regenboog: op Moederdag én alle andere dagen van het jaar kun jij met je kleintje veilig op de fiets stappen.

Een voor jou… en een voor mij!

Met de helmen van Nutcase leren jouw kinderen op een speelse manier dat vrolijkheid en veiligheid in het verkeer hand in hand gaan. Dat fietshelmen cool zijn, bewijst de Nutcase-collectie elke dag. Stoer of juist lief: Nutcase staat bekend om de opvallende dessins.

Voor iedere levensfase is er een uitgebreide keuze aan bijpassende modellen, die alle volgens de nieuwe veiligheidsnormen gecertificeerd zijn. De Baby Nutty is speciaal ontworpen voor de kleinsten vanaf zes maanden en de Little Nutty is bedoeld voor kleuters. De opvolgende Street-helm komt in drie maten: Small (52-56 cm), Medium (56-60 cm) of Large (60-64 cm).

Alle helmen bieden maximale zekerheid en staan bekend om een aangenaam draagcomfort. De 360 graden- reflectoren op het draaimechanisme, op de logo’s, de voor- en achterkant én de riem onder de kin zorgen ervoor dat kinderen ook in het donker goed zichtbaar zijn. De kinderhelmen van beide Nutcase-collecties zijn gecertificeerd volgens de normen van CPSC, ASTM, CE en AS/NZS.

Voor de moeders zijn er de matchende Street-helmen met fleurige dessins voor elke unieke persoonlijkheid. De helm heeft een soepel gevormde buitenschaal, zijn lichtgewicht en hebben een uitgebreidere ventilatie. Voor de wat stoerdere moeders is er de sportief ontworpen Tracer-helm, die zeer licht is en tevens perfect voor woon-werkverkeer of fijne fietstochtjes met het hele gezin. De Metroride is de ultralichte en trendy stadshelm met extra grote ventilatieopeningen.

Wacht nu niet langer en vind je match op nl.nutcasehelmets.com. De helmen zijn uiteraard ook verkrijgbaar bij een van de Nederlandse Nutcase-verkooppunten.

Bekijk andere publicaties