De zoektocht naar maritieme jongerenambassadeurs duurt voort

23-05-2017 - Rotterdam

In april is de zoektocht naar de nieuwe jongerenambassadeurs voor de maritieme sector van start gegaan. Inmiddels hebben enkele enthousiaste jongeren zich al opgegeven. Om de kweekvijver aan maritiem talent uit te breiden is Nederland Maritiem Land op zoek naar nog meer kandidaten. Jongeren die voor deze rol in aanmerking willen komen, kunnen zich nog tot vrijdag 9 juni opgeven.

De zogenaamde Young Maritime Representatives (YMR’s) zullen zich een jaar lang onderdompelen in de maritieme top-sector, met maar één doel voor ogen: jongeren interesseren voor een opleiding en baan binnen de maritieme wereld.

Enthousiaste studenten, afkomstig van maritieme opleidingen op mbo-, hbo- en universitair niveau, zullen tijdens het ambassadeurschap de maritieme wereld ervaren. Dit doen zij door het bezoeken van evenementen en gebeurtenissen, maar ook door in gesprek te gaan met topstukken uit de industrie. Buitenom een kijkje achter de schermen, bouwen zij hierdoor een krachtig netwerk op.

Dus, kent u een enthousiaste maritieme student die geschikt zou zijn om andere jongeren te kunnen interesseren voor een opleiding en baan binnen de maritieme wereld? Schroom dan niet om ze op het YMR-schap te wijzen en zich op te geven via http://maritimebyholland.nl/ymr2017/. Zie ook de Facebookpagina: https://www.facebook.com/mbhymr.

Bekijk andere publicaties