Zuid Holland Promotions in nieuwe onderkomen, na brand

05-10-2017 - Hardinxveld-Giessendam

Zuid Holland Promotions in nieuwe onderkomen, na brand
Zuid Holland Promotions heeft de faciliteiten in het nieuwe, tijdelijke pand aan de Buitenweistraat up & running. De vertraging met uitlevering wordt langzamerhand weer ingelopen.
De felle brand die in de nacht van 18 augustus het bedrijfspand aan de Nieuweweg in de as legde, kon niet op een slechter moment komen. Aan de vooravond van de start van het nieuwe sportseizoen is het altijd razend druk met de uitlevering van tenues. “Dat heeft behoorlijk wat vertraging opgelopen”, aldus mede-eigenaar Malinda Mulders. “Gelukkig tonen vrijwel al onze klanten begrip.”
Showroom
Inmiddels zijn in het tijdelijke onderkomen alle machines aangesloten en kan de productie weer gedraaid worden. “We hebben twee textielpersen staan en een zeefdrukpers voor grote aantallen textiel. Ook de sublimatiepers is volop in actie; net als de speciale printer voor belettering, badges, roll-up banners en bestickering. We hebben zelfs een kleine showroom voor relatiegeschenken en sportprijzen kunnen inrichten.”
Kerstpakketten
De achterstanden in het uitleveren van sportkleding worden nu dus ingelopen, zodat de situatie langzamerhand weer normaal begint te worden in de geïmproviseerde bedrijfsruimte. “Gelukkig maar, want het kerstpakkettenseizoen is ook begonnen. Online hebben we inmiddels een leuke selectie klaar staan.”
Foto: Bertjan van Zuid Holland Promotions aan de slag met een van de textielpersen.
Bekijk andere publicaties