Schotse Jules Verne op wielen

31 mei 2017 door: Havana Orange

The Proclaimers zouden 500 miles en nog eens 500 miles lopen om bij iemand voor de deur neer te vallen, maar dat is een totaal ander verhaal… Alhoewel: net als dit bebrilde duo komt Mark Beaumont ook uit Schotland en wil niet 100 mijl lopen maar een slordige 29.000 kilometer fietsen en dit alles in een tijdsbestek van 80 (!!) dagen. Dit komt neer op een kleine 400 kilometer per dag in vier sessies van vier uur. Helden zoals Mark komen weinig voor, en daarom verdient zijn poging alle media-aandacht die hij verdient.

Op donderdag 8 juni organiseert Havana Orange een speciale persdag waarin we 1-op-1’s houden met verschillende dag-, lifestyle- en fietsmedia. In zo’n gesprek kan Mark zijn motivatie aan de geïnteresseerde journalisten overbrengen. Koga, het fietsmerk uit Heerenveen voor wie wij deze PR-actie verzorgen, is die dag uiteraard ook aanwezig. We kijken nu al uit naar de AD’s, NOS’en en Jeugdjournaals die hopelijk in groten getale op dit kleinschalige persevenement afkomen.

Voor wie niet langer kan wachten: de site www.cyclingtheworldin80days.com houdt Marks inspanningen nauwkeurig bij. Mis daarom geen centimeter van deze life changing journey. Com’on Mark, you can do it mate… All the best with your preparations, we’re all right behind you!