“Sportieve lui, die mensen van Havana Orange!”

Een passie voor balsporten

“Sportieve lui, die mensen van Havana Orange!”

8 juni 2021 door: Havana Orange

Inspanning van de geest is ontspanning van het lichaam, aldus een oud Rotterdams gezegde. Havana Orange is er dan ook meer dan trots op dat sporten (en de ondersteuning daarvan) door ons (havana) oranje bloed stroomt.

Al sinds de oprichting hebben we een passie voor sport bij Havana Orange. Met name balsporten doen het doen bij ons. Zo bezoeken we vaak een wedstrijd van dé club van Rotterdam (in Rotterdam-West), maar zijn we mogelijk nog actiever aan de zijlijn van het volleybal- en cricketveld.

Sliedrecht Sport domineert al jaren de Nederlandse volleybalcompetitie. Met name de dames lijken onverslaanbaar in hun Sliedrechtse vesting waar nationale titels al jaren bij elkaar worden gevolleybald. Maar ook bij het cricket, een niet alledaagse sport in Nederland maar wereldwijd de een na grootste, kunnen we onze passie en ons vakmanschap kwijt. Het was daarom leuk om niet alleen een spread in de Elsevier te kunnen realiseren in aanloop naar drie interlands tegen Ierland, maar dat een van onze collega’s zelf ook nog commentaar mocht geven bij de wedstrijden die live op Ziggo Sport werden uitgezonden, mag als een zeer leuke bijkomstigheid worden gezien. Where business meets pleasure… 🙂