Teufel strijkt neer in Rotterdam

Eerste pop-up store van Duitse audiogigant een feit!

Teufel strijkt neer in Rotterdam

19 juli 2019 door: Havana Orange

Wie ooit in Berlijn is geweest, zal er altijd willen terugkeren. En wie ooit met 'Berlin born' Teufel-audioproducten heeft kennisgemaakt, zou nooit meer anders willen!

Al jaren verzorgt Havana Orange de mediarelaties voor Teufel. Niet alleen weten we voor dit coole Duitse merk alle (online/print) media te vinden en social media (‘influencers’) te bereiken, maar in de afgelopen weken hebben we ook een ander leuk project voor hen mogen trekken: de pop-up store in Nederland. En dan natuurlijk in Rotterdam! #waaranders

Teufel heeft een sterke online achtergrond, en in de afgelopen jaren zijn daar ook fysieke winkels bijgekomen. Los van de Flagshipstore in Bikini Berlijn kent het bedrijf een shop-in-shop in het ‘KDW’ (groot Berlijns warenhuis, de Bijenkorf in het kwadraat zullen we maar zeggen), een in Essen én in Wenen. Rotterdam is dus de eerste stad waar een pop-up store is verrezen. En daar zijn we natuurlijk heel trots op.

Op de Coolsingel bij INCONCEPT is Teufel vertegenwoordigd met een selectie audioproducten zodat alle Nederlanders, en in het bijzonder Rotterdammers, met het merk en de fysieke producten nader kunnen kennismaken. Op vrijdag 19 juli was het dan zover: de opening van de winkel was een feit. En geloof het of niet, maar binnen enkele minuten mochten we de eerste aankoop al in het kassasysteem aanslaan… some start!

We wensen Teufel een prettig verblijf in Rotterdam; de pop-up store aan de Coolsingel 83 zal ten minste tot het einde van het jaar aanblijven.