TomTom kondigt nieuwe familieleden groots aan

13 mei 2015 door: Havana Orange

Groots kondigde TomTom aan dat er een internationaal evenement in Amsterdam zou plaatsvinden op 29 april, waar ‘nieuws’ onthuld zou worden. Wat dan? Tja, dat mocht nog niet bekend worden. Probeer maar eens pers naar een evenement te krijgen met de weinig concrete boodschap ‘het wordt echt heel spannend en leuk’.

Maar we gingen aan de slag en zonder onszelf tekort te doen: het resultaat mocht er zijn. Alle Nederlandse kranten zeiden toe langs te komen. Ook kwamen gerenommeerde tech- en lifestyletitels als Frankwatching, DutchCowboys, Bright, Esquire en Elsevier èn de Nederlandse correspondenten van Reuters, Bloomberg, Wall Street Journal en Dow Jones gewoon een bakkie doen.

Na het bakkie kondigde TomToms Frans-Peter Pauwels van TomTom op Steve Jobsesque wijze de nieuwe navigatiecloud MyDrive en de actiecamera Bandit aan, die na de presentatie uitgebreid konden worden getest in de demo-room. Via de aanwezige pers vonden de nieuwe telgen van TomTom in de dagen na het evenement massaal hun weg naar de krant en het internet.

Hard voor gewerkt, maar zo’n resultaat maakt het allemaal waard, zeggen we dan graag bij Havana Orange.