Vloeibaar meesterwerk

Vloeibaar meesterwerk

2 december 2019 door: Havana Orange

Het Zagatti-sprookje van Scotch Whisky International blijft maar voortduren... Dit keer geen vat, fles of glas maar een boek van ongekende omvang.

Al sinds de oprichting van Havana Orange is Scotch Whisky International een opdrachtgever van ons. In de afgelopen jaren is er veel gebeurd rondom de Zagatti-collectie: niet alleen konden we veel media-aandacht genereren voor de komst van +/- 3.000 flessen naar Nederland, maar waren we ook in staat de media warm te krijgen voor de opening van het museum dat deze speciale whiskycollectie tentoonstelt.

In de afgelopen twee jaar is er door Hans en Becky Offringa hard gewerkt aan een 1.500 pagina tellend boekwerk waarin alle flessen staan vermeld. Een Klus met een hoofdletter K, want een boekwerk van deze omgang leest zeer nauw. Dit keer werd niet gekozen voor een media-offensief maar mochten we wel van verschillende kanten op interesse regelen, waaronder De Financiële Telegraaf. Op de dag van de onthulling was er een 3/4 pagina aan de collectie, de waarde en de mogelijkheden van het doorverkopen gewijd. In de komende periode zullen ook de regionale media en de special interestbladen nog stilstaan bij de cassette van vijf boeken die maar liefst vijftien kilo weegt.