Havana Blue

De maritieme sector, een beeldbepalende sector in de havens rond onze Noordzeekust. Daar bevinden zich bedrijven op het gebied van havens, offshore, maritieme toelevering, scheepsbouw, zeevaart, waterbouw, maritieme dienstverlening en kennisinstituten, binnenvaart, Koninklijke Marine, watersportindustrie en visserij.


Havana Blue – Maritime PR biedt bedrijven en organisaties in de maritieme sector een compleet pakket aan ondersteuning op het gebied van PR en communicatie. Van mediarelaties en sociale media tot crisiscommunicatie. Van arbeidsmarktcommunicatie en promotie tot reputatiemanagement en (internationale) public affairs.

Wij kennen de sector van binnenuit. En dat doen we niet alleen in alle havens van Nederland. Ook in de Belgische havens weten we hoe de hazen lopen. Internationaal gezien maken we daarnaast onderdeel uit van het Navigate PR-network. Hierdoor zijn we, naast onze communicatieve ondersteuning in de BeNeLux, ook in het globale maritieme spectrum uitstekend toegerust voor PA- en PR-werkzaamheden.

 

Wij werken voor