Youfone strikt Schlagermusikant Marcelino Wunderlich

21 januari 2015 door: Havana Orange

De alom bekende Schlagermusikant Marcelino Wunderlich heeft in Youfone een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Marcelino Wunderlich, het alter ego van presentator en stand-up comedian Ruben Nicolai, zal vanaf vandaag in een reeks nieuwe commercials van de onafhankelijke Nederlandse aanbieder van mobiele telefonie schitteren.

Nederland maakte eind 2013 tijdens het BNN-televisieprogramma Ruben vs Katja voor het eerst kennis met Wunderlich. Als zoon van de Duitse muzikant Klaus Wunderlich wist Marcelino met zijn hoge Schlager-gehalte in no-time de harten van duizenden fans te veroveren. Valentijn Rensing, CEO van Youfone Nederland BV: “Als speler op de Nederlandse telecommarkt is het belangrijk je op een opvallende manier te onderscheiden. In Marcelino Wunderlich hebben wij een unieke persoonlijkheid in huis gehaald die in de komende periode hét gezicht van Youfone wordt. We zijn heel blij met Marcelino, van wie we in de komende periode nog veel gaan horen.”

Ook Marcelino Wunderlich zelf is zeer verheugd over de samenwerking. “Supertoll! Na de hit Bitte Schnee, mijn grote doorbraak in december 2013, is alles in een stroomversnelling gekommen. De samenwerking met Youfone waardoor ik vanaf vandaag op de Nederlandse televisie te zien ben, smaakt naar mehr. Ich bin sehr blij met het vertrouwen van Youfone in mij en ik zal hen, maar ook mijn vele fans in Holland, in de komende tijd nicht teleurstellen.”