#ZomBeUnstoppable: overleef deze Halloween de zombie-invasie met de smartphones van Cat

#ZomBeUnstoppable: overleef deze Halloween de zombie-invasie met de smartphones van Cat

29 oktober 2018 door: Havana Orange

Wat er ook gebeurt: met de Cat S61 rugged smartphone overleef je deze Halloween de ergste horrorscenario’s. Zelfs een zombie-invasie.

Voor onze klant de Bullitt Group, de wereldwijde producent van Cat phones, verspreidden we de dag voor Halloween deze campagnevideo, die laat zien hoe het er aan toe kan gaan, wanneer het meest apocalyptische scenario waarheid wordt.

De Cat S61 is een extreem robuuste smartphone en geavanceerde gereedschapskist in één. Het apparaat beschikt over een FLIR® thermische camera (om zombies te identificeren aan de hand van hun gebrek aan lichaamswarmte) met streamingfunctie (om de rest van de wereld op de hoogte te houden van de ramp), een ingebouwde laserafstandsmeter (om de afstand tot je veilige heenkomen te berekenen) en luchtkwaliteitssensor (om er zeker van te zijn dat je schuilplaats voldoende zuurstof heeft).

Daarnaast hoef je je op je vlucht geen zorgen te maken over je telefoon: de Cat S61 is IP68 water- en stofproof en overleeft dankzij de MIL Spec 810G-certificering een val van 1,8 meter op harde ondergrond. Het beeldscherm met de Gorilla® Glass 5 screenprotector is ook te bedienen met handschoenen, natte of bebloede handen.

Wil je deze Halloween ook op het ergste voorbereid zijn? De Cat S61 kost €899 en is te koop op http://bit.ly/ZomBeUnstoppable2018, en bij diverse verkooppunten en providers, waaronder Tele2, Belsimpel, Coolblue, bol.com en Mediamarkt.


Meer nieuws

Nieuwsoverzicht