Skip to content
left arrow Terug naar overzicht

Cybersecurity, SANS Institute en ICS

Havana Orange verzorgt PR voor verschillende leveranciers van security-oplossingen

Publicaties
PR & mediarelaties
Tech & lifestyle
SANS Institute

In de beginjaren van Havana Orange werkten we al voor verschillende leveranciers van security-oplossingen. Omdat alles digitaler wordt, komen bankovervallers niet meer via de voordeur binnen, maar via het netwerk? Ransomware, phishing en andere vormen van cyber crime zijn dan ook beproefde methoden om opeens toe te slaan.

 

Maar hoe ziet de beveiliging van industriële systemen er eigenlijk uit? Een elektriciteitsnetwerk, of de raffinaderijen van Pernis? Om in Van Gaalse termen te blijven: “That’s different cook… I mean: biscuit.”

 

Sinds 2020 verzorgen wij de PR, mediarelaties en contentcreatie voor SANS Institute, wereldwijd een van de grootste leveranciers op het gebied van cybersecuritytrainingen en -certificeringen. Onlangs hebben we samen met AG Connect (toonaangevend B2B IT-platform) uitgebreid mogen stilstaan bij de beveiliging van ICS-systemen. Ook al komt print steeds minder voor, toch is het heerlijk als er dan aan good old magazine op de mat ploft met ‘jouw’ verhaal erin. En wat voor verhaal!

 

Lees het hier: AG Connect: ZO BEVEILIG JE EEN INDUSTRIAL CONTROL SYSTEM

Kopij, coördinatie én publicatie: relatiemagazine Bouwend Nederland

Contentcreatie & tekst
Klantcases
Bouw & vastgoed
Bouwend Nederland

Nieuw, nieuw, nieuw NVM-magazine

Contentcreatie & tekst
Nieuwsberichten
Bouw & vastgoed
NVM

De lancering van het Maritiem Masterplan

PR & mediarelaties
Klantcases
Maritiem & mobiliteit
Nederland Maritiem Land