Skip to content
left arrow Terug naar overzicht

Gezocht: Redacteur/tekstschrijver

Havana Orange zoekt een nieuwe collega

Nieuwsberichten

In ons team hebben we ruimte voor een jonge, harde werker met brains. Snelle denker, goede schrijver, dito prater en je bent je bewust van wat er met communicatie kan en wat niet. Andere zaken die wij belangrijk vinden: zelfstarter, initiatiefnemer, afsprakennakomer en teamspeler.

 

Een vlotte pen is een absolute voorwaarde. Je hebt inmiddels een paar jaar relevante (werk)ervaring met het maken van teksten en andere content voor online, socials, print en/of RTV. En je wilt daar nog veel beter in worden. Van storytelling tot speeches en van artikelen en persberichten tot LinkedIn-posts. Doorgroei naar coördinator van één of meerdere magazines die we voor klanten maken, is zeker een optie.

 

Wat we je te bieden hebben, is een omgeving waarin je snel veel kunt leren op het gebied van redactie, journalistiek en PR. We hebben veel ervaring, een prachtig pakket aan opdrachtgevers en met name een reputatie hoog te houden. We bieden veel vrijheid qua waar (kantoor of thuis), wanneer en hoeveel werken. Zelfstandigheid vinden we een groot goed, maar vanzelfsprekend mag je van ons ondersteuning en coaching verwachten. Vanuit ons team, maar er is ook budget voor externe training en opleiding.

 

Uiteraard zit het salaris goed, met daarnaast een maandelijks extra budget om je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden in te vullen. Ten slotte: Apple van de zaak en een uitvalsbasis in Rotterdam.

 

Kijk op havanaorange.nl voor meer feeling bij ons bedrijf of neem bij vragen contact op met Rick van de Weg via 06 557 202 91 of rwg@havanaorange.nl.

 

Sollicitaties zien we graag tegemoet via: rwg@havanaorange.nl.

‘One hell of a job’

PR & mediarelaties
Klantcases
Maritiem & mobiliteit
Stichting Wereldhavendagen