Skip to content
left arrow Terug naar overzicht

Havana Orange sponsort podcast ‘Weggegumd’

Over de zoektocht naar de verdwenen vriendin van Anne Frank

Nieuwsberichten

Op 29 september 2023 lanceerde Audiodroom onder de vlag van NH Media de eerste afleveringen van de podcast ‘Weggegumd: De zoektocht naar Ilse Wagner, de verdwenen vriendin van Anne Frank’. Havana Orange leverde een bescheiden financiële bijdrage om deze podcast mogelijk te maken. En daar zijn we trots op.

 

Miljoenen mensen hebben de naam Ilse Wagner gelezen in ‘Het Achterhuis’, het dagboek van Anne Frank. Maar het verhaal van Ilse was nergens (meer) te vinden. Daarom besloten de makers van de podcast Weggegumd om dat verhaal te gaan zoeken. Ze wilden de nog levende ooggetuigen laten spreken, nu het nog kan. Met hulp van historici, musea, stichtingen en archieven hebben ze Ilse Wagner en haar gezin een digitaal graf kunnen geven met deze podcastserie.

 

De hoogwaardige audioproductie neemt je mee op een indrukwekkende reis over de wereld, door de geschiedenis en deelt ook veel mogelijk weggezakte kennis van de Holocaust. Dit is meer dan alleen geschiedenis; het is relevant voor vandaag! Luister via https://weggegumd.nl of via je favoriete podcast-app.

Havana Orange, voor al uw externe en interim-klussen

Woordvoering & mediatraining
Klantcases
Bouw & vastgoed
Nieuwe Instituut

‘One hell of a job’

PR & mediarelaties
Klantcases
Maritiem & mobiliteit
Stichting Wereldhavendagen