Skip to content
left arrow Terug naar overzicht

‘Lift Off’ voor Conscious Aerospace!

Havana Orange organiseert ceremoniële inauguratie hangaar

Klantcases
PR & mediarelaties
Maritiem & mobiliteit
Conscious Aerospace

Havana Orange heeft voor Conscious Aerospace een prachtig evenement georganiseerd op Rotterdam The Hague Airport: de ceremoniële ingebruikname van de nieuwe hangaar. Een belangrijk moment voor dit jonge bedrijf, dat hiermee een grote stap zet in de ontwikkeling van hun HAPSS (Hydrogen Aircraft Propulsion Storage System): een waterstofaandrijving voor vliegtuigen.

 

Havana Orange was van A tot Z betrokken bij het evenement. We begonnen met het verzinnen van een naam en een pay-off. Om in de luchtvaartsferen te blijven, kozen we voor ‘Lift Off-event: accelerating zero emission aviation with hydrogen’.  Toepasselijk vonden wij; want deze hangar betekent voor Conscious Aerospace echt het vertrek van het ontwerp van HAPSS op papier,naar uitwerking in de praktijk. Daarna bepaalden we een beeldstijl als basis voor het ontwerp van diverse visuals. Denk aan uitnodigingen, website, banners, vlaggen, PowerPoint-presentaties enzovoort.

 

We stelden het programma van het evenement vast en regelden de sprekers. Daarbij vonden we Allard Castelein, voormalig CEO van de Port of Rotterdam, bereid een inspirerende key note speech te geven. Naast de overige sprekers boekten we zandkunstenaar Gert van der Vijver voor de artistieke inspiratie. We brieften de sprekers, stemden de speeches op elkaar af en regelden het beeld voor de achtergrond.

 

Uiteraard waren we ook verantwoordelijk voor de PR van het evenement. We benaderden de media en wisten de gespecialiseerde journalisten aan het evenement te verbinden (Aviation Week, Piloot en Vliegtuig, Luchtvaartnieuws, Innovation Origins,…). We verzorgden het persbericht en de vulling van de sociale media. Nog enkele dagen na het evenement vonden er interviews plaats.

 

Al met al een intensief maar prachtig evenement waarin alle communicatieskills uit het Havana Orange-team benut werden!

Communicatie boven en onder de waterlijn

Woordvoering & mediatraining
Klantcases
Maritiem & mobiliteit
Damen Shipyards Group

Conscious Aerospace betreedt de markt van vliegen op waterstof

PR & mediarelaties
Nieuwsberichten
Maritiem & mobiliteit
Conscious Aerospace

Kunstmatige intelligentie (AI) in het militaire domein

Contentcreatie & tekst
Klantcases
Maritiem & mobiliteit