Skip to content
left arrow Terug naar overzicht

Van taaie kost naar aantrekkelijke content

Leuker kunnen we het niet maken, wel leesbaarder

Klantcases
Contentcreatie & tekst
Bouw & vastgoed
NVM

De wet betaalbare huur: nou niet het meest gemakkelijke onderwerp om een toegankelijk artikel over te schrijven. Je weet wel, een artikel waarbij je niet na de eerste regel al denkt: ‘laat maar… hier heb ik de kracht niet voor’.   

 

Drie keer per jaar maakt Havana Orange het magazine voor de Nederlandse Vereniging van Makelaars. In dat magazine staan verhalen over mensen, verhalen over ondernemerschap, maar ook verhalen over wetgeving. En juist die laatste verhalen bevatten vaak informatie die ‘need to know’ is, maar vaak ook best wel zware stof. Daar laten wij ons niet door afschrikken! Het is juist een uitdaging voor ons om ervoor te zorgen dat taaie kost verandert in aantrekkelijke content. Wij zorgen voor een leesbare tekst, waaruit de essentie goed naar voren komt. Samen met onze partner Mooij Ontwerp regelen we dat die tekst ook nog in een mooi(j) jasje wordt gegoten.

 

De wet betaalbare huur: leuker kunnen we het niet maken, maar wel leesbaarder!

 

PS: Dit artikel maakt deel uit van het NVM Magazine. Wij zijn verantwoordelijk voor de gehele productie van dit magazine. Van tekst tot fotografie tot ontwerp: wij zijn een one-stop-shop! Lees de laatste editie van NVM Magazine hier.

 

Corrigeren op z’n Spartaans 

Contentcreatie & tekst
Nieuwsberichten
Bouw & vastgoed

Een stand met stijl

Contentcreatie & tekst
Klantcases
Bouw & vastgoed
NVM

Nieuw, nieuw, nieuw NVM-magazine

Contentcreatie & tekst
Publicaties
Bouw & vastgoed
NVM