Skip to content
left arrow Terug naar overzicht

Vers van de pers

Havana Orange produceert nieuwe NVM-magazine

Nieuwsberichten
Contentcreatie & tekst
Bouw & vastgoed
NVM

Het nieuwste nummer van het NVM-Magazine is op de mat geland van de 4400 leden van de grootste branchevereniging in vastgoed van Nederland. Havana Orange is verantwoordelijk voor de gehele productie van het magazine. We brengen elk kwartaal tekst, beeld en vormgeving bij elkaar tot een inspirerend magazine.

 

Van nieuw beleid tot een herziene coöperatiestrategie en van human interest verhalen tot juridische casussen. Onze schrijvers zijn in staat om elk onderwerp terug te brengen tot de kern en er aantrekkelijke verhalen van te maken. De fotografen in ons netwerk weten uitstekend hoe onderwerpen op een interessante manier uit te beelden. En onze vormgeving brengt het geheel samen tot een mooi tijdschrift dat je wilt lezen als je actief bent in de vastgoedsector. De aansturing van al deze specialisten ligt bij Havana Orange. Wij zorgen ervoor dat het geheel druk klaar is op het moment dat NVM haar leden graag wil informeren.

 

In de huidige situatie in Nederland, met een tekort aan woonhuizen, een grote herindeling van het landelijk gebied en de strenge verduurzamingseisen voor het zakelijk vastgoed, is het NVM-Magazine altijd erg interessant om te maken. We doen het dan ook al een aantal jaren met veel plezier!

 

Op zoek naar kandidaten voor de opleiding NVM Agrarisch en Landelijk-makelaar

Contentcreatie & tekst
Klantcases
Bouw & vastgoed
NVM

Nieuw, nieuw, nieuw NVM-magazine

Contentcreatie & tekst
Nieuwsberichten
Bouw & vastgoed
NVM

Kopij, coördinatie én publicatie: relatiemagazine Bouwend Nederland

Contentcreatie & tekst
Klantcases
Bouw & vastgoed
Bouwend Nederland