Skip to content
left arrow Terug naar overzicht

De stijgende waarde van Schanulleke 

Havana Orange, e-zines en contentcreatie

Publicaties
Contentcreatie & tekst
Scotch Whisky Investments

Volgens eigen zeggen ligt Jacob-Jans liefde voor strips meer bij Kuifje (favoriete album De Blauwe Lotus) maar Suske en Wiske (De Weelderige Weldoener!) staat bij hem wel op de tweede plaats! Maar hoe kan het ook anders: in de jaren tachtig van de vorige eeuw waren dit wel de twee die voor velen inmiddels boomers de boventoon voerden in stripminded-Nederland.

 

Scotch Whisky Investments is een trouwe opdrachtgever van Havana Orange en voor hun periodieke e-zine spreken we met investeerders die uitleggen waarom ze in het Schotse levenswater investeren. Zo ook Marco Luk, die met mogelijk een van de grootste Suske en Wiske-collecties ter wereld een meer dan bijzonder verhaal heeft over verzamelen en waarde-ontwikkeling. Een mooi stuk contentcreatie, waar we maar al te graag aan meewerken. Het zijn onder meer dit soort verhalen die het werk in de communicatiebranche zo leuk en gevarieerd maken.

 

Dus wil jij erachter komen wat Tante Sidonia en Lambik te maken hebben met het Schotse eau-de-vie? Je leest het hier op de site van baaz.nl, dat ons verhaal van Marco Luk online heeft gezet!

 

 

Kopij, coördinatie én publicatie: relatiemagazine Bouwend Nederland

Contentcreatie & tekst
Klantcases
Bouw & vastgoed
Bouwend Nederland

MO ÒR gaat de markt op

PR & mediarelaties
Klantcases
Tech & lifestyle
Scotch Whisky Investments